Închide

Pe cine să dați vina dacă se blochează parkingurile din oraș

AdministrațieTop News by Actual de Cluj - sept. 09, 2015 0 297

Regia Autonomă a Domeniului Public (RADP) și-a intrat în pâine de la finalul verii pentru a se ocupa de întreținerea parkingurilor din Cluj, în baza unui contract încheiat cu Serviciul Parcări al primăriei.
Nu de puține ori clujenii au reclamat probleme de funcționare ale sistemelor de parcare care deservesc fie parkingurile supraterane amenajate de primăriei în centru și cartier dar și parcările deschise la sol. Așa că primăria și-a luat un colaborator care să se ocupe de întreținerea lor. În urma achizției lansate de Serviciul Parcări din cadrul instituției a fost selectat și un câștigător.
RADP se va ocupa de întreținerea parkingurilor Moților, Mehedinți, Băișoara, Primăverii dar și a parcărilor cu barieră din Piața Unirii și Piața Cipariu timp de un an de zile. De asemenea este responsabilă de funcționarea celor 90 de parcometre din zona centrală a orașului. Contractul de întreținere a fost semnat la valoarea de peste 14.500 euro, adică aproape 18.000 de euro cu TVA.

Potrivit contractul RADP va presta servicii de reparare, service şi întreţinere pentru sistemele automate de parcare din parcările supraterane și parkingurile cu barieră. Săptămânal, sunt programate lucrări de curățare ale stațiilor de intrare-ieșire, dar și a sistemului de eliberare tichete, trimestrial sunt programate lucrări de verificare a barierelor iar semestrial trebuie făcută upgradarea întregului sistem.

sursa foto: primariaclujnapoca.ro

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu