Închide

Pe ce artere din Florești se instalează șantierele de modernizare și reparații

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - iul. 14, 2023 0 192

Încă două străzi din Florești intră de săptămâna viitoare în reparații și modernizări, a anunțat Primăria. Este vorba despre arterele Narciselor și Pădurii.
„𝐒𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐍𝐚𝐫𝐜𝐢𝐬𝐞𝐥𝐨𝐫  intră într-un proces radical de modernizare a căii publice, ]ncepând de luni, 17 iulie.  Lucrărilor ce vor avea loc: înființare și extindere rețea de utilități, refacere canalizare pluvială și menajeră, iluminat public, asfaltarea celor aproape 330 metri liniari, crearea de trotuare noi pentru tot tronsonul reabilitat. Lucrările pe 𝑺𝒕𝒓𝒂𝒅𝒂 𝑷ă𝒅𝒖𝒓𝒊𝒊 încep de marți, 18 iulie și vor implica lucrări de reparații a carosabilului pe o lungime de aproape 430 de metri. Lucrărilor ce vor avea loc: lărgirea părții carosabile, desființarea timpanelor (capetelor de pod), crearea unei rigole carosabile continue pe toată lungimea străzii, înființarea de trotuare noi. Primăria Florești are ca și prioritate modernizarea străzilor care din pacate nu sunt la standarde.Vă asigurăm ca vom interveni, în timp, în toate zonele care o impun”, a arătat primaurl Bogdan Pivariu.
Acesta a făcut un apel la floreșteni să fie toleranți cu șantierele care vor produce disconform traficului auto din comună.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare