Închide

Distracția de la festivalul Electric Castle începe cu Electric Offers de la Iulius Mall Cluj (P)

ActualitateFestivalSocial by Actual de Cluj - iul. 14, 2023 0 238

A început numărătoarea inversă pentru a noua ediție a Electric Castle, iar Iulius Mall Cluj te pregătește pentru o experiență de vis. În magazine te așteaptă Electric Offers, cu reduceri de până la 50% la o mulțime de articole vestimentare, de încălțăminte, accesorii și produse de beauty, iar pentru a le accesa trebuie doar să prezinți brățara care te va însoți în toate cele cinci zile de distracție. Pe aceasta o poți obține tot din Iulius Mall, zona Atrium. Parteneri principali ne sunt: UMan, Il Passo, Buzz și SportVision.

 Iulius Mall Cluj iubește muzica și festivalurile, zilele pretrecute cu prietenii și experiențele electrizante din fiecare vară, astfel că te pregătește pentru Electric Castle cu Electric Offers, tu trebuie doar să te întorci acasă cu cele mai cool amintiri. În acest an, inspirația pentru look-ul de festival este căutată atât printre piesele clasice ale modei, cât și printre hiturile lui 2023. Astfel, indiferent ce vei alege, brandurile tale favorite te așteaptă cu reduceri substanțiale la o varietate de produse, numai bune de luat la festival. UmanBuzz și SportVision au reduceri de 10% extra la toate produsele, iar Il Passo afișează oferte de până la 20% la orice produs. Află ce alte branduri au reduceri în perioada Electric Castle, consultând catalogul online!

Nu uita! Tot în Iulius Mall Cluj, poți să vii să îți ridici brățara de festival, zilnic, în intervalul orar 10.00 – 22.00. Standul este prezent în zona Atrium până pe 18 iulie, iar apoi până pe 21 iulie se va muta la etaj 1, lângă Colin’sNe vedem la Iulius Mall Cluj, apoi la Electric Castle!

Acest text are caracter PUBLICITAR

Nici un comentariu

Scrie un comentariu