Închide

Patru bărbați au fost prinși după ce ar fi dat iama în mașini din Mănăștur, dar și într-un magazin alimentar

ActualitateTop News by Actual de Cluj - ian. 07, 2022 0 271

Patru bărbați, cu vârste între 16 și 47 de ani, au fost prinși după ce ar fi dat iama în mașini din Mănăștur, dar și într-un magazin alimentar.

Cei patru au ofost reținuți pentru 24 de ore ieri. ”În urma cercetărilor și a activităților informativ-operative demarate de polițiști a reieșit faptul că în perioada decembrie-noiembrie 2021, cei în cauză ar fi sustras, respectiv primit și înlesnit valorificarea unor bunuri din interiorul unor autovehicule, parcate pe raza cartierului Mănăștur, din municipiul Cluj-Napoca. Din interiorul autovehiculelor care aveau portierele închise, însă neasigurate, dar și prin forțarea sistemului de închidere al ușilor, ar fi sustras aparatură electronică, unelte de lucru și bani. De asemenea, probatoriul administrat a condus la stabilirea faptului că, la data de 11 noiembrie 2021, aceștia ar fi sustras dintr-o societate alimentară din zona menționată, peste 2.000 de lei”, au arătat anchetatorii.

Prejudiciul total a fost calculat la aproximativ 20.000 de lei, din care trei sferturi a fost recuperat. Unul dintre cei patru este cercetat penal și pentru evadare, în cazul acestuia fiind dispusă măsura arestului la domiciliu, într-o altă cauză de natură penală.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu