Închide

Paszkany susține că a glumit când i-a spus lui Becali să cumpere CFR Cluj

Sport by Catalin Suciu - feb. 08, 2018 0 933

Anunţul-şoc înainte de derby-ul pentru titlu dintre FCSB şi CFR Cluj a fost făcut de Gheorghe Becali. Finanțatorul FCSB-ului a spus că în urmă cu șase luni Paszkany l-a vizitat și i-a pus pe tavă CFR Cluj pentru că în acest fel, n-ar avea probleme să ia campionatul.

„Prima dată mi-a fost propus CFR, a fost Paszkany la mine. Mi-a zis că sunt campion sigur cu două echipe”, a declarat Gigi Becali, la DigiSport.

Paszkany susține acum că totul a fost doar o glumă făcută în urmă cu mai mult timp.

„A fost o glumă de acum vreo doi ani, când i-am spus lui Gigi Becali că a cheltuit o grămadă de bani şi tot nu ajunge la performanţele CFR-ului, aşa că îi era mai rentabil dacă făcea o ofertă de nerefuzat şi cumpăra clubul”, a precizat fostul șef de la CFR, potrivit prosport.ro.

Citiți și: Becali: „Pazkany mi-a propus să preiau CFR-ul, a fost la mine la palat. Mi-a zis că sunt campion cu două echipe”

 • author photo two

  Catalin Suciu

  Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

  Nici un comentariu

  Scrie un comentariu

  Articole similare