Închide

Era în ultimele luni de contract, dar Dan Petrescu îl vrea în echipă și în viitor. Fotbalistul a semnat prelungirea angajamentului

Sport by Catalin Suciu - feb. 08, 2018 0 886

Fără prea multe meciuri la CFR în acest sezon, rezervă mai mereu, Andrei Peteleu se îndrepta către finalul angajamentului său, scadent în vara acestui an.

Fundașul dreapta a primit, însă, o nouă ofertă de prelungire pe care, de altfel, a acceptat-o. El a fost titular în partida cu Concordia Chiajna din ultima etapă, iar Petrescu a fost mulțumit de prestația acestuia. Fotbalistul va continua în Gruia.

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că fundașul Andrei Peteleu și-a prelungit contractul cu CFR Cluj! Venit în Gruia în iulie 2016, Peteleu a bifat 31 de meciuri în tricoul “alb-vișiniu” și a marcat un gol extrem de important în deplasarea de la Iași, succes ce ne-a asigurat într-o mare măsură prezența în play-off-ul Ligii 1, în sezonul trecut.

Multă baftă, Andrei! Îți dorim evoluții cât mai bune în Gruia!”, e mesajul de pe site-ul oficial al clujenilor.

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu