Închide

O jucătoare din echipa României de FED Cup e impresionată de Cluj: „Am fost peste tot în lume, dar rar am văzut o asemenea arenă. Toată lumea mi-a lăudat Clujul și au avut dreptate, e peste așteptări”

Sport by Catalin Suciu - feb. 08, 2018 0 1306

Sorana Cîrstea va evolua în meciurile de simplu la FED Cup, împotriva Canadei, la Cluj, unde se află pentru prima dată.

„E prima oară când sunt la Cluj, şi ca jucătoare, dar şi ca turistă. Am rămas impresionată de ce am găsit aici, iar arena este senzaţie. Am fost peste tot în lumea asta şi rar am văzut o asemenea arenă. Am fost primiţi cu braţele deschise de toată lumea şi apreciem că ne-au adoptat, practic. Mă bucur că fac parte acum din echipă, pentru că am lipsit cu Cehia şi Germania, şi am auzit numai lucruri bune de Cluj. Toată lumea mi-a lăudat Clujul şi au avut dreptate, e peste aşteptări”, a declarat Cîrstea.

România și Canada se întâlnesc în 10 și 11 februarie în Sala Polivalentă din Cluj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare