Închide

Becali: „Pazkany mi-a propus să preiau CFR-ul, a fost la mine la palat. Mi-a zis că sunt campion cu două echipe”

Sport by Catalin Suciu - feb. 07, 2018 0 1412

FCSB și CFR Cluj se întâlnesc sâmbătă în derby-ul etapei, iar lupta pentru titlu se mută la nivelul declarațiilor.

După ce a spus că Arlauskis, titularul din poarta clujenilor, s-a autopropus la FCSB, acum Gheorghe Becali susține că putea să fie patronul clujenilor, dacă ar fi acceptat o propunere venită din partea lui Arpad Paszkany.

Obișnuit al ieșirilor în spațiul media, Becali a povestit la DigiSport că i-au fost propuse atât Dinamo cât și CFR Cluj. Mai mult, fostul patron al clujenilor, Arpad Paszkany, ar fi fost peronal la reședința lui Becali pentru a-i oferi CFR-ul.

„Prima dată mi-a fost propus CFR, a fost Paszkany la mine. Mi-a zis că sunt campion sigur cu două echipe. Mi s-a propus Dinamo. Dar nu fac ceva neregulamentar și nici moral și nici legal. Trebuia să o fac prin intermediari. Nu poți să faci o chestie de genul ăsta. Cât mai trăiesc, ce nu este legal, nu mai fac. Acum vreo 6 luni mi-a fost propus CFR-ul și acum vreo două luni Dinamo. Dacă nu au oamenii bani ce să facă. Dacă vrei Dinamo te duci, dai 2 milioane către Badea și iei clubul. Negoiță vrea să scape, dar nu poate. Am făcut eu cu Buzăul, negociasem cu antrenorul salariul, eu dădeam salariul lunar. Și am mai făcut și pușcărie. Pe mine m-a costat 3 milioane să-mi dau în cap singur. Ștefan Stoica vorbise cu Andone, care era la CFR Cluj. Am dat 3 milioane să-i fac aliat CFR-ului”, a zis Gigi Becali la TV Digi Sport.

Meciul dintre FCSB și CFR Cluj se va juca sâmbătă, de la ora 20:45, pe Arena Națională din București. După 23 de etape, CFR Cluj e pe primul loc, cu 52 de puncte, iar FCSB e a doua, cu 50 de puncte.

foto: CFR Cluj/facebook

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare