Închide

Sorana Cîrstea: „România nu stă în Simona Halep!”

Sport by Catalin Suciu - feb. 06, 2018 0 941

Pe 10 și 11 februarie, echipa României va juca împotriva Canadei în Fed Cup, dar fără Simona Halep, care a anunțat că e accidentată după Australian Open.

Sorana Cîrstea, colegă în echipă cu Halep, spune că România se poate descurca foarte bine și fără numărul 2 mondial.

„România nu stă în Simona. Poate să facă trei echipe de Fed Cup pentru că avem destule jucătoare. Trebuie să câştigăm cu echipa pe care o avem. Tenisul merge bine. Probabil ne tragem una pe alta. România are noroc cu o asemenea echipă, având în vedere că țara nu a făcut prea multe pentru noi. Nu am avut niciodată în istoria tenisului românesc atâtea fete în top 100 şi de o valoare aşa de bună. Nu ştiu de ce tenisul merge aşa de bine dintr-o dată, pentru că, am spus, nu ne-a ajutat nimeni, ne-am tras una pe alta. Pot să zic că România are noroc pentru că nu a făcut prea multe pentru noi”, a spus jucătoarea înainte de a veni la Cluj.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare