Închide

Pasaj la Buftea peste linia de tren București-Brașov : CNSC a respins contestația ARL Cluj (Strabag)/PORR și Tracon rămân în cursa pentru contractul de 100 milioane lei

Economie by Actual de Cluj - mai 28, 2024 0 116

Consiliul Național pentru Soluționarea Cotestațiilor (CNSC) a respins, pe fond contestația ARL Cluj la contractul de peste 100 de milioane lei pentru pasajul rutier de la Buftea, peste Magistrala CFR București-Brașov.

Dacă ARL Cluj, parte a grupului Strabag nu va face apel la decizia CNSC, atunci în cursa pentru contractul de peste 100 de milioane lei rămân constructorii PORR și Tracon. PORR ar trebui să semneze contractul pentru Centura Buftea, iar TRACON are două contracte în Ilfov : modernizare Prelungirea Ghencea și pasajul rutier Brănești (exproprierile sunt finalizate, Autorizația de Construire va fi emisă peste câteva zile).

Pe 28 mai 2023, Consiliul Județean Ilfov a scos la licitație un contract de 108 milioane lei finanțat din fonduri europene prin Programul Operațional Regional și a primit trei oferte de la constructori: ARL Cluj, Porr și Tracon, după cum arată economedia.ro.

Decizia CNSC la contestația ARL Cluj :

Pasajul rutier subteran sau superateran (conform anunțului din SEAP) este necesar pentru că bariera CFR de la Buftea se pune des și se formează cozi mari.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare