Închide

Partidul Alternativa Dreaptă își lansează filială la Cluj

ActualitatePolitica by Actual de Cluj - iul. 15, 2020 2 1129

Fondat în 2019 prin fuziunea partidelor M10 și Forța Moldova, Partidul Alternativa Dreaptă (PAD) își va lansa joi la Cluj, filială județeană de partid. „Organizația județeană va fi exact ceea spune și numele: o alternativă reală într-o vreme în care scena politică românească este dominată de două mari partide de stânga: PSD (stânga veche) și USR-PLUS, (noua stângă) și un partid care se proclamă de dreapta (PNL) dar care face casă bună cu stânga (USL), dacă interesele de partid o cer”, a transmis co-președintele partidului, Adela Mîrza.

„Apariția unui partid autentic de dreapta, curat, este ca o gură de aer proaspăt într-un mediu politic viciat, intoxicat de ideologie de stânga, incompetență și corupție”, mai transmite Adela Mîrza.

Ea a adăugat că împreună cu oamenii din echipa ei fac politică din conștiință și necesitate: „Nu o facem nici pentru interesul personal, nici pentru funcții, nici ca hobby! A te implica în viața cetății în care locuiești, pentru un om de dreapta, este o datorie. Iar noi luăm lucrurile în serios. Libertatea Individuală (de orice fel) legată indestructibil de Responsabilitate, sunt în AD valorile noastre de căpătâi. De aceea suntem atenți cu oamenii pe care îi primim. Creștem încet și sigur, cu oameni frumoși, motivați și competenți. Va invităm sa ne cunoașteți ideile, membrii și câțiva dintre candidații care ne reprezintă în județul Cluj”, a spus Mîrza.

2 comentarii

Scrie un comentariu

Articole similare