Închide

Participare peste așteptări la teatrul din cea mai veche fabrică a Clujului

ActualitateCultură by Actual de Cluj - apr. 16, 2015 0 628

Participare peste așteptări la piesa de teatru pusă în scenă aseară în acea mai veche fabrică a Clujului, Remarul „16 februarie”.

Una dintre halele fabricii ce repară locomotive și vagoane a fost transformată în teatru, cu zeci de scaune ce au fost apoi ocupate de cei ce au venit la marginea orașului ca să vadă piesa de teatru „Provizoriu”. „Suntem extrem de bucuroși de participarea clujenilor, care au venit să vizioneze piesa de teatru „Provizoriu” într-un număr peste așteptările noastre. Evenimentul a fost cu adevărat o premieră și sperăm să reprezinte un imbold pentru noi proiecte artistice, culturale, care să se desfășoare în acest spațiu neconvențional, însă atractiv pentru tineri”, spun după punerea în scenă a piesei organizatorii evenimentului de aseară.
Hala Remarul face parte din patrimoniul industrial național, iar piesa de teatru tratează tema invizibilității sociale. „Se adresează tuturor celor care trec pe lângă noi în fiecare zi și despre care alegem să nu știm nimic”, explică echipa ce a pus în scenă piesa.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu