Închide

„Pariorul” de la U cluj, exclus din lot! „Dacă a făcut asta, pentru mine nu mai contează”

Sport by Catalin Suciu - mart. 19, 2015 0 443

Surprins într-o agenţie de pariuri sportive, mijlocaşul olandez Sergio Zijler a fost trimis să se antreneze cu echipa a doua pe termen nelimitat. U II evoluează în liga a patra.

„Conducerea tehnică şi administrativă a Universităţii Cluj a luat această decizie ca urmare a încălcării de către jucător a Regulamentului de de Disciplină al Federaţiei Române de Fotbal. Acesta le interzice jucătorilor aflaţi sub contract cu cluburile afiliate FRF să participe la orice fel de activitate care implică jocurile de noroc sau pariurile sportive.  Este prima măsură pe care o luăm împotriva lui Sergio Zijler, în urma discuţiei pe care am avut-o cu antrenorul principal al echipei”, a declarat Vlad Munteanu, administratorul special al clubului, pentru site-ul oficial al echipei.

Zijler riscă inclusiv o suspendare de doi ani de zile din fotbal, dacă se dovedeşte că a pariat. „Dacă a făcut asta, pentru mine nu mai contează. Orice fotbalist sau sportiv care pariază, nu contează”, a comentat antrenorul Adrian Falub.

foto: numaiu.ro

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu