Închide

Şchiopătând spre Moldova. U Cluj are probleme mari de lot înaintea partidei cu Iaşi

Sport by Catalin Suciu - mart. 19, 2015 0 569

Echipa clujeană  n-a obţinut nici un succes în retur şi e obligată să câştige luni la Iaşi pentru a mai spera în salvarea de la retrogradare.

Misiunea Universităţii este cu atât mai dificilă în condiţiile în care antrenorul Adrian Falub are mai mulţi fotbalişti indisponibili. Daniel Martins a suferit o fractură de metatarsian în ultima etapă şi e indisponibil mai multe luni, Pablo Ceppelini e suspendat, în timp ce Bambara, Castillion şi Veselovski sunt răciţi. Olandezul Gravenberch a lipsit în ultimele zile, fiind învoit pentru a asista la funeraliile bunicii sale.

Astfel, nu mai puţin de şase jucători pot absenta într-un meci capital pentru supravieţuirea pe prima scenă. „Noi mergem acolo şi suntem obligaţi să câştigăm. Iaşiul are prima şansă, e favorită, e o echipă care n-a pierdut nici un meci în retur, are patru victorii şi o remiză. Trebuie să facem un mic pas pentru salvare, trebuie să înscriem neapărat”, a explicat antrenorul Adrian Falub.

 

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu