Închide

CFR a făcut egal la Mediaş. „Nu mai accept remize, de-acum trebuie să câştigăm”

Sport by Catalin Suciu - mart. 19, 2015 0 331

Echipa lui Eugen Trică a scos un rezultat de egalitate la Mediaş după un joc în care gazdele au ratat şi o lovitură de la unsprezece metri.

CFR-ul a rămas fără victorie în 2015 şi după deplasarea de la Mediaş. Tahar a irosit prima mare ocazie, după un şut trimis pe centru şi apărat de Mincă (24), iar replica a venit de la Păun, dar mijlocaşul a şutat slab de la marginea careului (35). Deac a înscris din offside (39) , după care Mediaşul a ratat prin Vitinho (52) , scăpat singur cu Mihai Mincă. Portarul CFR-ului a gafat apoi la o ieşire din poartă şi l-a doborât pe Dan Roman (59) în propriul careu. Penalty indiscutabil şi o ratare din partea lui Tahar, care-a închis şi tabela de marcaj.

„Mi-a plăcut determinarea băieţilor, au făcut un meci bun, rezultatul este echitabil.  E bun acest egal, dar de-acum nu mai accept remize, trebuie să câştigăm. Aşteptăm Petrolul la Cluj să-i batem”, a comentat Eugen Trică după meci.

Echipele de start:

Gaz Metan: Pleşca – Zaharia, Muth, Abrudan, Szilagyi – de Oliveria, Velasquez – Lllulaku, Tahar, Curtean – Vitinho
Rezerve: Greab, Figliomeni, C.Petre, Roman, Avram, Buzean, Vişa

CFR Cluj: Mincă – Jakolis, Ene, Larie, Camora – Szilard, Petrucci – Deac, Chanturia, Păun – Tade
Rezerve: Amadio, Dore, Cubleşan, Kereki, Negruţ, Jazvici, Lopes

  • author photo two

    Catalin Suciu

    Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

    Nici un comentariu

    Scrie un comentariu