Închide

Parcul nou de agrement și sport din Florești va fi mai verde decât cele din Cluj-Napoca. Primăria este pregătită să lanseze licitația pentru realizarea obiectivului estimat la peste 23,7 milioane lei

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - apr. 28, 2022 0 264

Primăria Florești va lansa în perioada următoare o  licitație pentru proiectarea si execuția Parcului de Agrement si Sport ȋn Florești, care va fi realizat în zona străzii Sub Cetate, pe un teren de peste 4,1 hectare. Consilierii locali au aprobat indicatorii tehnico-economici ai proiectului care a fost estimat la peste 23,7 milioane lei. Arhitectul Radu Spânu, cel care s-a ocupat de studiul de fezabilitate și de proiectul de urbanism a arătat că 47% din proiect este ocupat de suprafață verde, mult peste bazele sportive din Cluj-Napoca.

„Proiectul va aduce comunității noi modalități de petrecere a timpului liber pe terenuri de tenis, volei, minifotbal sau badminton, piste de alergare sau pentru plimbări cu rolele, zonă de fitness și spații verzi”, a arătat primarul din Florești, Bogdan Pivariu.

Durata de realizare a noului Parc de Agrement și Sport este estimată la 16 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor.

Întreaga zonă este una de maxim interes întrucât în apropiere va fi realizat și viitorul Centru Cultural.

Primarul Pivariu a prezentat și o serie de planșe simulate de biroul arhitectului Radu Spânu, cel care s-a ocupat de studiile proiectului, privind felul în care va arăta noul parc.

Consilierii locali din Florești au aprobat la ședința din 28 aprilie indicatorii tehnico-economici ai proiectului parcului pentru care este necesată o investiție de peste 23,7 milioane lei.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu