Închide

Pădurar din Cluj atacat cu cuțitul și amenințat cu moartea de hoții de lemne

Actualitate by Actual de Cluj - oct. 25, 2019 0 494

Un pădurar din Cluj a fost amenințat cu moartea de hoții de lemne și atacat cu cuțitul, spun silvicultorii care pe fondul agresiunilor față de pădurari, în unele rânduri soldate cu decesele acestora, fac protest în București.

Silvicultorii organizează peste câteva zile ,în 29 octombrie, un protest în București faţă de intensificarea agresiunilor împotriva lor. Sindicaliştii din silvicultură spun că în ultimii ani șase dintre colegii lor și-au pierdut viața, victime ale hoților de lemne – dar numărul agresiunilor e mai mare. ”pădurarul Fratean Raul din cadrul Ocolului Silvic Turda – Cluj a fost agresat, atacat de cuţitul şi ameninţat cu moartea de un grup de infractori care fuseseră sancţionaţi în repetate rânduri pentru tăiere ilegală de arbori şi transport de material lemnos sustras ilegal”, exemplifică aceștia.

Pădurarul a depus plângere penală la Poliție, spun reprezentanții IPJ Cluj pentru actualdecluj.ro. ”La data de 16 septembrie a fost depusa plângere la Postul de Politie Comunal Tureni și a fost înregistrat un dosar penal privind comiterea infracțiunii ,de ultraj. Dosarul este instrumentat de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda. Inculpatul este cercetat în stare de arest preventiv”, au arătat aceștia.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu

    Articole similare