Închide

[P] Votați Hotel Restaurant Univers T din Cluj Napoca, cel mai popular hotel al anului

ActualitateEconomie by Actual de Cluj - mai 10, 2016 0 356

Suntem foarte încantați să vă anunțăm că în data de 26-27 mai va avea loc cea de-a IX-a ediție a TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference, cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, a turismului și a ospitalității din România. Specialiști din domeniu, reprezentanți ai autorităților locale și manageri ai celor mai mari branduri hoteliere internaționale prezente pe piața românească vor identifica provocările și oportunitățile de business și analiză cele mai importante schimbări din domeniu.

Astfel în cadrul celei de a IX-a editie a TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference, Hotel & Restaurant „Univers T”, Cluj Napoca, Romania este  nominalizat la 2 categorii.
Vă invităm să accesăm link-ul și să ne votați până în data de 15.05.2016 la următoarele secțiuni http://www.expremio.com/excellenceawards/publicVote/

·         Cel mai popular hotel al anului (hoteluri economice & de clasa medie – 3 stele)
Hotel & Restaurant „Univers T”, Cluj Napoca, Romania
·         Cea mai buna echipa hoteliera
Hotel & Restaurant „Univers T”, Cluj Napoca, Romania

Nu este necesar votul la toate secțiunile, iar pentru a vota este nevoie de o adresa valida de e-mail.

Astăzi venim cu invitația adresată clujenilor de a sprijini brandurile locale cum este și firma noastră în industria de profil. Businessul nostru s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani, iar proiectele de investiții în curs vor menține acest trend și în următorii ani. Aceste fapte nu au rămas fără ecou. Nominalizarea noastră în cadrul celui mai important top al industriei de profil ne bucură și ne motivează. Suntem poate singurul hotel cu acționar 100% de stat (acțiunile sunt deținute de Consiliul Județean Cluj) care a reușit constant să se remarce atât pe plan local cât și național. Nominalizările sunt atât la secțiunea de hoteluri cu 3 stele, cât și a grupului managerial care a clădit aceste rezultate. Ii invit pe toți clujenii, clienți sau nu, să ne voteze și să reușim să facem o impresie bună juriului, la votul final”, a declarat Valentin Lungu, director general Univers T S.A.

In anul 2015, Societatea Univers T a primit premiul I la secțiunea Comerț – Turism, Întreprinderi Mijlocii, acordat de Camera de Comerț și Industrie Cluj. Această distincție a fost acordată la doar câteva zile după ce compania care administrează hotelul-restaurant Univers T a fost distinsă cu un premiu similar din partea Camerei de Comerț și Industrie a României.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare