Închide

Electric Castle face galerie baschetbaliștilor de la „U” BT: oferă 100 de bilete la meciul din 11 mai. De unde poți să-ți iei biletul

ActualitateCulturăSport by Actual de Cluj - mai 10, 2016 0 226

Comunitatea Electric Castle Festival este alături de echipa de baschet masculin „U” BT la meciul care va decide parcursul echipei clujene în Liga Națională. Organizatorii pun la dispoziție 100 de bilete gratuite la meciul de baschet din 11 mai, „U” BT – CSM Oradea, din play‑off‑ul Ligii Naționale. Prezența în Sala Polivalentă ca susținător al echipei clujene poate aduce și un abonament pentru toate cele 4 zile ale festivalului din luna iulie

Meciul de bachet va avea loc miercuri, 11 mai, de la ora 19:45, fiind vorba despre a treia partidă din cadrul play-off-ului care este decisivă pentru clujeni, echipa clujeană având nevoie de o victorie pentru a merge mai departe.

Așa că, organzatorii Electric Castfel pun la dispoziție clujenilor 100 de bilete gratuite pentru doritorii care vor să le facă galerie băieților de la „U” BT.

„Pentru a putea intra în posesia unui bilet gratuit, clujenii vor trebui să facă dovada că au postat pe contul personal de pe o rețea de socializare un mesaj de susținere pentru echipa „U” BT prin care își îndeamnă prietenii să fie prezenți în sala Polivalentă din Cluj, pe tot parcursul meciului. Mesajele trebuie să conțină și hashtag-ul #haideU”, anunță organizatorii fectivalului de la castel.

Biletele se pot ridica de la „Booha Bar”, pe strada Piezișă nr. 19, marți, 10 mai, și miercuri, 11 mai, până la ora 18:00, unde se va prezenta și mesajul publicat online.

În paralel, pe pagina https://www.facebook.com/ElectricCastle, clujenii se pot înscrie pentru a participa la un concurs dotat cu premii în abonamente la festival. Condiția – să fie prezenți în sală unde, în pauza meciului, vor fi anunțate numele a trei suporteri care vor avea ocazia să își testeze abilitățile sportive. Fiecare concurent va putea efectua trei aruncări la coș, iar dacă cel puțin una este reușită, răsplata va fi un abonament la ediția din acest an a Electric Castle Festival.
Organizatorii festivalului mulțumesc anticipat tuturor clujenilor care susțin în mod constant echipele sportive locale și le încurajează indiferent de nivelul competiților în care acestea evoluează.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu