Închide

(P) Nu rata ultima proiecție din seria „Movie Nights”!  Vino să descoperim împreună „The Town”, în Iulius Parc

ActualitateSocial by Actual de Cluj - sept. 10, 2020 0 142

Știm că despărțirile dor și de aceea îți propunem doar o pauză. Te așteptăm în acest weekend la ultima seară „Movie Nights” din acest sezon! Chiar dacă este ultima proiecție în Iulius Parc, experiența cinematografică nu se oprește aici, ci se mută la interior! Stay tuned pentru ce urmează!

Dacă e weekend, este film în Iulius Parc, locul de întâlnire a cinefililor clujeni. Vineri, 11 septembrie 2020, te așteptăm la ultima proiecție din această vară a seriei „Movie Nights”! Încheiem serile de film cu pelicula „The Town”, care va rula pe ecran începând cu ora 20.30. Având câte puțin din genurile: crimă, dramă, dragoste și thriller, filmul din acest weekend te va purta pe culmile celor mai profunde sentimente și te va intriga în același timp. În Boston, au loc anual peste 300 de spargeri bancare, iar cartierul Charlestown a reușit să „fabrice” mai mulți tâlhari decât oricare loc din America. Însă ce se întâmplă când șeful hoților se îndrăgostește de una dintre ostatice și vrea să fugă cu ea? Reușesc tâlharii să îi oprească? Descoperă la „Movie Nights”!

Dacă ești iubitor al filmelor, sigur ai aflat că de pe 11 septembrie se deschide Cinema City. Stai cu ochii pe pagina de Facebook Iulius Mall Cluj și fii printre primii care află ce surpriză ți-am pregătit!

„Movie Nights” este un proiect Iulius Mall Cluj și Raiffeisen Bank, ce are loc în Iulius Parc, oferind prilejul de a te bucura de filme în aer liber și în siguranțăAccesul este gratuit, însă pentru a păstra distanțarea fizică, locurile sunt limitate, iar rezervările se pot face accesând pagina evenimentului. În plus, fluxul de intrare și ieșire în perimetrul evenimentelor va fi diferențiat, la intrare va fi monitorizată temperatura și se va impune respectarea măsurilor de siguranță și distanțare fizică. Ne vedem în Iulius Parc, la „Movie Nights”!

Acest text are caracter de ADVERTORIAL

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare