Închide

[P] Evenimentele din weekend de la Iulius Mall Cluj

ActualitateSocial by Actual de Cluj - mart. 20, 2015 0 538

În acest sfârșit de săptămâna, pe agenda Iulius Mall Cluj, sunt incluse evenimente aparte. Cei care doresc să afle mărturii ale vieții regale sunt invitați la o lansare de carte la care va participa și Alteța Sa Regală Principele Radu al României, iar pentru amatorii de povești din trecut se desfășoara o nouă ediție a târgului de antichități. Si cei pasionați de motociclete vor putea admira o expoziție pe doua roti.

De vineri până duminică, în perioada 20 – 22 martie 2015, parterul Iulius Mall Cluj va fi gazda unei noi ediții a Târgului de Antichități și Obiecte Decorative, organizat în parteneriat cu Galeria Ernest. Clienții vor putea admira și cumpăra cele mai elegante exponate înnobilate cu patina timpului, ale căror povești asteaptă să fie spuse. Amatorii de artă și istorie vor descoperi: piese de mobilier, tablouri, statuete, bijuterii și argintărie, ceasuri de colecție, numismatică, filatelie, porțelanuri și alte obiecte vechi, dar cu o semnificație specială.

Duminică, la Iulius Mall Cluj, Curtea Veche Publishing lansează volumul „Margareta. Mărturia unui sfert de veac” de Sandra Gatejeanu Gheorghe, Director de Protocol al Casei Regale a României. Evenimentul va avea loc la ora 16.00, în prezența Alteței Sale Regale Principele Radu al României, și include o sesiune de autografe. Volumul comprimă cei douăzeci și cinci de ani în fapte reprezentative ale Principesei moștenitoare, activitatea de binefacere și contribuția la dezvoltarea instituțională și culturală a României. Alături de fotografii inedite ale Familiei Regale din viața publică și privată, volumul urmărește drumul României de la o țară constrânsă de grave probleme materiale la una ajunsă într-un moment de echilibrată afirmare.

Pentru cei care preferă adrenalina pe două roți, la Iulius Mall Cluj vor fi expuse, timp de trei zile, motociclete de competiție. Evenimentul prezintă oficial cele cinci motoare de viteză ale clubului team33cluj, care vor participa la sezonul competițional ce va debuta în curând. Cei pasionați vor putea admira exponatele în perioada 20 – 22 martie, la Iulius Mall Cluj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare