Închide

Morcheeba nu mai ajunge la Cluj, la Electric City. „Căutăm un înlocuitor de același calibru!”

ActualitateTop News by Actual de Cluj - mart. 20, 2015 1 609

Morcheeba nu mai ajunge la Electric City, festivalul organizat în acest an în Cluj-Napoca de Electric Castle, anunță azi organizatorii. Motivul – solista a născut un bebeluș.

„Vestea bună este că solista Morcheeba, Skye, a devenit mamă! Azi-noapte, ea a născut înainte de termen un bebeluș; deși neașteptată și prematură, nașterea s-a terminat cu bine, Skye și copilul se simt bine și sunt în siguranță, dar au nevoie de timp pentru odihnă și recuperare. Prin urmare, vestea mai puțin bună este că fanii care așteptau Morcheeba la Cluj pentru Electric City vor trebui să mai aibă puțină răbdare”, spune purtătorul de cuvânt al festivalului, Andi Vanca.
Pentru solista Skye Edwards, acesta este cel de-al patrulea copil, iar artista a spus întotdeauna că familia este sursa ei de putere și inspirație. „Avem acasă un colaj imens cu fotografii din vacanțe, de la zile de naștere și pozele de școală ale copiilor. Oricând am o zi mai grea, aceste imagini sunt cele care mă binedispun!”, spunea artista într-un interviu acordat presei britanice. Pentru că Morcheeba nu mai ajunge astfel la Cluj, organizatorii festivalului anunță că sunt în căutarea unui înlocuitor „de același calibru”, „și ne așteptăm să putem face un anunț în următoarele zile”. „În cazul în care, datorită timpului scurt pe care îl avem la dispoziție, nu vom găsi un înlocuitor pe măsură, cei ce veneau la Electric City pentru Morcheeba, își vor putea recupera banii plătiți pe bilet”, mai spune Vanca.

Morcheeba e o trupă britanică formată din solista Skye Edwards și frații Paul și Ross Godfrey. Sunt în branșă din 1995, o dată cu lansarea primul dintre cele opt albume.

Scrie un comentariu