Închide

Cine înlocuiește Morcheeba la Electric City – și cu ce sistem revoluționar îți plătești berea

ActualitateTop News by Actual de Cluj - mart. 25, 2015 0 470

Organizatorii Electric City au anunțat azi cine înlocuiește Morcheeba la Electric City

Organizatorii Electric City anunță azi că înlocuitorul trupei e artistul austriac Klaus Waldeck, care împreună cu trupa sa  va cânta pe scena principală a evenimentului. Alte nume confirmate la Electric City sunt Chase and Status, David August, Kollectiv Turmstrasse, Akua Naru sau Grimus.
Waldeck este un nume cunoscut publicului român în special pentru albumul său din 2007, „Ballroom stories”, un cocktail muzical de swing, tango, dub și reggae ce i-a adus producătorului austriac succesul pe scena europeană. Nimeni, nici măcar artistul, nu știe în ce curent anume se încadrează creațiile sale: unii i-au spus trip-hop, alți critici îl consideră în principal un producător de muzică electronică, în special pe linia electro swing, iar unii îl încadrează la jazz.

Electric City ia startul peste 3 zile, în 28 martie, seara la ora 18, pe Main Stage la Sala Polivalentă și Silent Stage, în sala de antrenamentele ale clădirii, după care la ora 22 se activează și scena din parcarea subterană a Cluj Arena. „Primul lucru pe care cei prezenți vor trebui să îl facă va fi ridicarea cardului personalizat RFID, un sistem revolutionar de plata, pe care organizatorii îl testează, în premieră în România, la un eveniment muzical. Cardul înlocuiește plătile cash, publicul urmând să achiziționeze băuturi sau alte produse prin plasarea cardului în fața unui scanner. Cardul va putea fi alimentat la standurile speciale, prin doua modalitati: cash sau prin folosirea unui card bancar. Pentru această ultimă variantă, se oferă un bonus instant de 10% din suma alimentată, dacă se folosește un card emis de Banca Transilvania”, spune purtătorul de cuvânt al festivalului, Andi Vanca. Biletele costă 99 lei.

Fumatul nu va fi permis în niciuna dintre locații, în acest sens fiind amplasat un lounge ce va fi deschis pe toata perioada festivalului.

Citește și:

Morcheeba nu mai ajunge la Cluj, la Electric City. “Căutăm un înlocuitor de același calibru!”

Nici un comentariu

Scrie un comentariu