Închide

[P] Cursuri de formare profesională în județul Maramureș

ActualitateDezvoltare by Actual de Cluj - iul. 01, 2015 0 395

S.C SIAB DEVELOPMENT S.R.L, cu sediul în Cluj-Napoca, în calitate de beneficiar, implementează începând cu data de 16 mai 2014, proiectul „Prioritatea noastra – Cariera ta”, cofinanțat de Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, Axa prioritară 5 „Promovarea măsurilor active de ocupare”, Domeniul major de intervenție 5.2 „Promovarea sustenabilității pe termen lung a zonelor rurale în ceea ce privește dezvoltarea resurselor umane și ocuparea forței de muncă”, conform contractului contract POSDRU/141/5.2/G/131478.

Durata proiectului este de 18 luni (16 mai 2014 – 15 noiembrie 2015) și este implementat în parteneriat cu S.C Industrial Euro Star S.R.L din Alba Iulia și S.C. Art Nouveau S.R.L din județul Cluj.

Persoanele inscrise in proiect beneficiaza atat de consiliere profesionala, mediere in vederea angajarii pe piata muncii, respectiv asistenta si consiliere pentru demararea unei afaceri in mediul rural, cat si de cursuri ]de formare profesionala in urmatoarele domenii:

  • Curs nivel I, “Lucrator drumuri si cai ferate”
  • Curs nivel I, “Babysitter”
  • Curs nivel I, “Lucrator in comert”
  • Curs nivel II, “Administrator pensiune turistica”
  • Curs specializare, “Competente antreprenoriale”.

La absolvirea cursurilor, se acorda fiecarui participant o subventie si o diploma de calificare emisa de Autoritatea Nationala pentru Calificari

Persoanele interesate, cu varsta curpinsa intre 16 – 62 de ani, cu domiciliul in mediul rural, in judetul Maramures si fara un loc de munca, sunt invitate sa ne contactateze la numarul de telefon: 0756.138.831 pentru a beneficia de activitatile realizate in cadrul proiectului.

Pentru mai multe informatii legate de proiectul “Prioritatea noastra – Cariera ta”, va invitam sa accesati site-ul proiectului: www.siabcarierata.ro.

Persoana de contact:

Manager proiect: Mircea Abrudean; Tel: 0374.461.914. Email: siab.131478@gmail.com

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu