Închide

„Te aștept” e din nou pe Podul Elisabeta din Cluj. Organizator Lights On Romania: „Am plâns de fericire când am văzut instalația la loc pentru că simbolizează multe lucruri pentru noi”

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - nov. 29, 2023 0 192

Instalația de lumini „Te aștept” a festivlaului Lights On Romania, ediția 2023, a fost reamplasată pe Podul Elisabeta din Cluj-Napoca. Acesta ajunsese în Someș, după ce cablurile de ancorare fuseseră tăiate, sesizau la finalul săptămânii trecute organziatorii. Un incident similar cu o instalație Lights On a mai avut loc la prima ediție din 2018 a festivalului dedicat luminilor, organizat în Cluj-Napoca de Asociația Daisler.
„Au fost două zile de tristețe şi incertitudine în echipa Lights On Romania ca urmare a vandalizārii instalației „TE AŞTEPT”. Din fericire suntem consecvenți, perseverenți şi optimişti şi găsim soluții. Îi mulțumesc prietenului Adi Balan care a trudit enorm zilele astea pentru ca TE AŞTEPT să fie din nou sus.
Cel mai important lucru pe care l-am învățat anul ăsta după experiețele grele de la Timişoara şi acum Cluj a fost să privim înainte pentru că, într-un fel sau altul, o scoatem noi la capăt. Se întâmplă cumva de 6 ani şi încă se întâmplă, chiar dacă e greu şi noi tot mai obosiți. Şi mi-ar plăcea să cred că ceea ce facem contează (chiar dacă nu la fel de mult) şi pentru voi.Asta e esența lui #FiecareFaceCePoate, acel pic care ține de mine, de tine. Am plâns de fericire când am văzut instalația la loc pentru că simbolizează multe lucruri pentru noi”, a arătat Andi Daiszler, organizatorul Ligts On, într-o postare pe Facebook.
vezi și:

Festivalul Ligts On se instalează în Cluj-Napoca/Prima instalație s-a aprins deja în oraș pe podul Elisabeta

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare