Închide

O grădinită privată din Cluj a fost amendată și închisă temporar de Protecția Consumatorilor/A fost vizat sediul nou deschis de pe strada Lombului

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - nov. 29, 2023 0 805

„Pe data de 27.11.2023 Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Nord-Vest (CRPC RNV) Cluj, prin CJPC Cluj, a desfășurat o acțiune de control la un operator economic , care își desfășoară activitatea pe teritoriul județului Cluj. Verificările s-au efectuat urmare a unei reclamații, urmărindu-se modul în care sunt respectate prevederile legale în domeniu. Ținând cont de neregulile constatate, la Grădinița cu program prelungit Camigo ( Camigo 3), echipa de control a aplicat următoarele sancțiuni: 2 amenzi contravenţionale, în cuantum de 20 .000 lei, oprirea temporară a prestării serviciilor, până la remedierea deficiențelor, cu relocarea preșcolarilor la celelalte puncte de lucru începând cu data de 28.11.2023”, a anunțat OPC Cluj.

Potrivit instituției, au fost identificate mai multe deficiențe: ,spațiile unde își desfășurau activitatea preșcolarii erau improprii prin existența igrasiei și a unui miros de mucegai înțepător, lista meniu era incompletă, fără menționarea alergenilor, substanțe dezinfectante și degresante depozitate în zona unde se desfășoară activitățile curente ale preșolarilor.

Constrolul de la Camigo 3 a fost realizat în urma unei sesizări, Sediul de pe strada Lobului al gădiniței private a fost deschis în vara lui 2022, într-un imobil nou edificat pe strada Lombului 2-6, într-un proiect imobiliar unde s-au înregistrat probleme cu un zid de sprijin prăbușit peste mașinile locatarilor:

DETALII:

UPDATE Urbanismul din Cluj. Zid de sprijin dintr-un proiect imobiliar prăbușit peste 6 mașini, pe strada Lombului

FOTOGRAFII DIN GRĂDINIȚA CAMIGO 3 trasmise de OPC Cluj:

 

 

 

 

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu