Închide

Opt persoane rănite în accident de circulație noaptea trecută pe cel mai periculos drum din Cluj, DN1 E60

Actualitate by Mihai Prodan - iul. 03, 2021 0 188

Opt persoane rănite în accident de circulație noaptea trecută pe cel mai periculos drum din Cluj, DN1 E60, în afara localității Căpușu Mare.

Accidentul a avut loc în jurul orei 2 dimineața. O șoferiță de 29 de ani din judetul Bihor care se deplasa cu un autoturism pe DN1-E60 la intersectie cu DN1-J din directia Gârbău, a intrat in coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, condus pe DN1-E60 dinspre Cluj Napoca spre Oradea, au arătat polițiștii sosiți la fața locului. Șoferii, dar și pasagerii din cele două mașini, au fost răniți în accident.

”La fața locului echipajele de urgență au găsit două autoturisme avariate, dintre care una ieșită în afara părții carosabile, iar ocupanții erau în afara acestora. Salvatorii au consultat un număr de opt persoane, dintre care trei copii, care au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. La prima evaluare toți prezentau afecțiuni ușoare”, a arătat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, Andrei Biriș.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

Articole similare