Închide

Grav accident de circulație în localitatea Viișoara în această dimineață, un microbuz implicat, o persoană a fost rănită grav

Actualitate by Mihai Prodan - iul. 03, 2021 0 133

Grav accident de circulație în localitatea Viișoara în această dimineață, un microbuz cu pasageri a fost implicat, o persoană a fost rănită grav.

Accidentul a avut loc în jurul orei 4.40 dimineața. La fața locului au intervenit nu mai puțin de două autospeciale, un echipaj SMURD și trei ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță. ”Salvatorii au găsit la fața locului un microbuz și un autoturism avariate, în care se aflau persoane blocate și încarcerate. Pompierii au acționat cu utilajele hidraulice pentru a tăia și departa elementele de caroserie ale autoturismului, care erau contorsionate peste un bărbat care prezenta multiple traumatisme severe. Acesta a fost extras din autoturism cu echipamentele speciale, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite și a fost transportat de un echipaj SAJ la spital pentru îngrijiri de specialitate. Bărbatul, în vârstă de circa 40 de ani, era conștient și cooperant în momentul plecării către unitatea spitalicească”, a arătat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, Andrei Biriș.
Pompierii au ajutat la evacuarea a patru persoane din microbuz, care prezentau afecțiuni ușoare. La fața locului, suplimentar față de bărbatul descarcerat, au fost consultate șase persoane care au fost transportate la spital pentru investigații de specialitate. ”Acestea prezentau la evaluarea primară afecțiuni ușoare sau agitație psihomotorie”, a mai arătat Biriș.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție arată pentru actualdecluj.ro că accidentul a avut loc după ce șoferul mașinii a încercat să ferească o vulpe apărută pe carosabil, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu microbuzul.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.

Articole similare