Închide

Olandezul zburător. Fotbalistul aşteptat de Neagoe la U Cluj a fugit din hotelul în care era cazat înainte să facă primul antrenament

Sport by Actual de Cluj - sept. 20, 2022 0 5131

Fundaşul central Timo Letschert (29 de ani) era aşteptat la antrenamentele Universităţii Cluj. Olandezul cu peste 140 de meciuri jucate în campionatele Ţărilor de Jos, Italiei sau Germaniei şi-a dat acordul pentru a evolua la U, dar a plecat la scurt timp după ce a ajuns la club.

În plus, el făcuse şi vizita medicală şi a reieşit că ar avea probleme la genunchi.

Actualdecluj.ro a relatat că fotbalistul aşteptat de U a avut două accidentări grave în trecut, care l-au ţinut departe de gazon peste 9 luni (DETALII)

Letschert era considerat un om esenţial în defensiva clujenilor. Luni a făcut şi vizita medicală şi urma să fie prezentat oficial de club. Situaţia s-a schimbat la scurt timp.

„El şi-a dat acordul să joace la U, a şi semnat cu Universitatea. A făcut vizita, iar pe imagini i s-a văzut ceva la genunchi. Apoi recomandarea a fost să facă o rezonanţă magnetică. Nu ştie nimeni ce-a fost în capul lui, dar a plecat, pur şi simplu, din hotel şi dus a fost. A dat un mesaj că pleacă în Germania”, a povestit pentru actualdecluj.ro o persoană din anturajul clubului.

Astfel, Neagoe e nevoit să caute un alt fundaş central în cel mai scurt timp. Antrenorul mai vrea şi un atacant.

Letschert (29 de ani) a evoluat pentru echipe precum FC Utrecht, Sassuolo, Hamburg sau AZ Alkmaar și a prins două convocări la echipa mare a Olandei, fără a apuca să debuteze.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu