Închide

OFICIAL Toni Petrea, noul antrenor al Universității Cluj. Obiectivul trasat de conducere și ce transferuri mai urmează

SportTop News by Catalin Suciu - iun. 09, 2023 0 385

Așa cum actualdecluj.ro a anunțat în exclusivitate încă din 31 mai (AICI), Anton Petrea e noul antrenor al Universității Cluj.

Antrenorul a fost anunțat și de club, astăzi, iar mâine va pleca în primul stagiu de pregătire, în Slovenia, alături de noua sa echipă.

Obiectivul Universității în sezonul următor este calificarea în play-off.

Petrea a retrogradat la finalul stagiunii trecute cu Chindia Târgoviște. Ca antrenor principal a mai pregătit-o anterior doar pe FCSB, unde a condus doar antrenamentele.

Petrea îl înlocuiește pe Ioan Ovidiu Sabău, care a decis să se retragă după finalul sezonului recent încheiat.

Întăriri de la Rapid

U Cluj așteaptă doi jucători de la Rapid în Slovenia. Fundașul stânga Florin Stefan și extrema Valentin Costache sunt aproape de a semna cu „șepcile roșii”. Deocamdată clubul a anunțat trei transferuri: Doru Popadiuc, Daniel Popa și Bogdan Mitrea.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.