Închide

Viceprimarul Clujului, despre festivalul romilor de la Pata Rât: Am fost plecat din localitate și n-am reușit să ajung/Primăria a alocat suma de 30.000 lei pentru ca acest festival să aibă loc

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - aug. 18, 2022 0 136

Deși organizatorii și comunitatea i-a invitat, niciunul dintre politicienii și liderii care conduc Clujului nu au participat la Khetane, festivalul organziat în premieră în Cluj, la Pata Rât, groapa de gunoi a orașului unde locuiesc mii de oameni. Viceprimarul Dan Tarcea a ținut să spună că Primăria a alocat 30.000 de lei pentru a susține organzarea festivalului dar și că, personal, nu s-a putut convinge de atmosfera de la respectivul festival, fiind plecat din Cluj-Napoca.

„Din păcate nu am reușit să ajung, am fost plecat din localitate în perioada respectivă. Aș începe prin a spune că noi am susținut acest festival, am alocat suma de 30.000 de lei de la bugetul Primăriei Cluj-Napoca pentru a putea fi organizat acest festival de la Pata Rât. Suntem parteneri acolo, susținem evenimente oriunde în oraș și am făcut acest lucru și pentru comunitatea de acolo”, a aratătat viceprimarul Dan Tarcea la Napoca Live.

Atât primarul Emil Boc cât și viceprimarul Dan Tarcea, dar și consilierii locali au fost invitați la Pata Rât la festival, mai ales că Primăria și-a asumat în Strategia orașului 2021-2027 (2030) (chiar în cea de locuire prezentată ca premieră în România) că până în 2030 nu se va mai locui pe rampa de gunoi iar oamenii vor fi relocați. Niciunul dintre liderii orașului nu au participat la festival.

DETALII despre Khetane (12-14 august) și atmosfera de la festivalul romilor din Cluj:

Ketane Mucho. Cum a fost la festivalul romilor din Cluj, unde nu participă nici o autoritate publică

VIDEO Solistul trupei Impex, Andrei Dinescu, prezent la Pata Rât, la festivalul romilor din Cluj: „Favele de dimensiunea asta, n-am mai văzut. E sinistru ce este aici. Mă bucur că sunt două zile de bucurie, cu muzică”

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare