Închide

Oferta de locuri de muncă de vară: Pozițiile sezoniere pot fi plăite și cu peste 1000 de euro

Economie by Actual de Cluj - iun. 12, 2022 0 88

Recrutarea pentru poziții sezoniere a început devreme anul acesta, a declarat Ana Vișian, marketing manager al platformei BestJobs, citată de Economedia. Sumele plătite variază între 500 și 1400 de euro.

„Cele mai multe astfel de joburi se regăsesc în Constanța, internațional în țări precum Grecia, Malta, Germania sau Franța, dar și oferte de angajare la hoteluri și pensiuni din zona de munte, la noi în țară. Din categoria joburilor sezoniere, se remarcă în special cele din HoReCa: personal hotelier, ospătari, bucătari, manageri de hoteluri și de restaurante”, precizează Ana Vișian, marketing manager BestJobs.

Platforma de joburi a transmis la solicitarea Economedia un top cu cele mai bine plătite locuri de muncă pe timpul verii. Manager de hotel, manager de restaurant sau personal croaziere sunt joburi pentru care angajații primesc cei mai mulți bani.

La polul opus, postul de salvamar, lucrător comercial și intern în cadrul departamentelor de IT și inginerie primesc un salariu mai mic. Un manager de hotel poate să câștige 1400 de euro, iar un internship de vară  în cadrul departamentelor calitate, logistică, inginerie, IT și resurse umane, disponibil în Timișoara și Cluj poate aduce  500 – 550 euro.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu