Închide

O universitate din Cluj vinde cireșe, din producția proprie

Actualitate by Actual de Cluj - iun. 05, 2020 0 539

O universitate din Cluj vinde … cireșe, din producția proprie.
E vorba de Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, care anunță azi că vinde cireșe din soiurile timpurii Ramon Oliva și Biggareau Moreau, culese din pomii de la Stațiunea de Cercetări Horticole a universității.

Cireșele sunt puse în vânzare în magazinele proprii din Gheorgheni și din Mănăștur – de la sediul stațiunii și respectiv al universității. ”Vor fi recoltate zilnic pentru a oferi clujenilor fructe proaspete”, anunță universitatea.

Cireșele se vând din 10 iunie în magazinele din capătul străzii Liviu Rebreanu din Gheorgheni și de pe Calea Mănăștur 7, la 12 lei pe kilogram. ”Ne bucurăm că a venit vremea culesului cireșelor și le putem oferi clujenilor, ca în fiecare an, fructe proaspete. Îi rugăm să înțeleagă că, de această dată, depindem de condițiile meteo destul de capricioase în această perioadă, iar în cazul în care vor fi zile ploioase cantitatea de cireșe recoltată și livrarea spre magazine vor suferi modificări. Ne dorim să aprovizionăm ambele magazine ale USAMV la timp și, cel mai probabil, la orele amiezii fructele vor fi disponibile clienților”, explică directorul stațiunii de cercetări horticole, biologul Lukacs Lehel.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu

    Articole similare