Închide

O tânără a rămas fără lănţişorul de la gât, smuls de un tâlhar; ce sfaturi vă dau poliţiştii

Actualitate by Actual de Cluj - iun. 20, 2014 0 302

Un tânăr care i-a smuls unei femei lănţişorul de la gât, aseară, a fost prins de poliţişti şi riscă închisoarea; poliţiştii vă avertizează în schimb să nu etalaţi bijuteriile la vedere, pe stradă.

Un tânăr de 17 ani care a furat lănţişorul de la gâtul unei femei şi a luat-o la sănătoasa a fost prins de un poliţist aflat în timpul liber, după ce femeia a început să strige după ajutor.

 

Totul s-a întâmplat aseară în jurul orei 18.30, când un ofiţer de poliţie aflat în  timpul liber pe strada Dâmboviţei, din Cluj-Napoca, a observat un tânăr de aproximativ 18-20 ani alergând pe stradă, iar la puţin timp a auzit o persoană de sex feminin strigând după ajutor. Poliţiştul a urmărit bărbatul, iar la intersecţia străzii Teleorman cu strada Ialomiţa a reuşit imobilizarea şi reţinerea acestuia până la sosirea forţelor de poliţie solicitate în sprijin.

Tânărul a fost fost identificat ca fiind un minor de 17 ani, din Vultureni, iar asupra sa a fost găsit un lănţişor din aur, care ar fi fost smuls de la gâtul unei tinere de 22 de ani din judeţul Sibiu.

Tânărul de 17 ani a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore pentru furt, iar prejudiciul, calculat la 300 lei, a fost recuperat de poliţişti.

Ce vă recomandă poliţiştii în astfel de situaţii:
•    fiţi precaut când etalaţi bijuterii
•    evitaţi  zone slab luminate
•    sesizaţi Poliţia şi încercaţi să reţineţi semnalmentele autorului, în cazul în care sunteţi victima unor astfel de fapte
•    solicitaţi ajutorul Poliţiei şi a celor din jur  atunci când simţiţi că sunteţi urmăriţi

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare