Închide

O primă stație de încărcare a autovehiculelor electrice pe domeniul unei companii de stat din Cluj

ActualitateAdministrațieTop News by Actual de Cluj - apr. 27, 2017 0 701

Societatea Univers T – deținută în proporție de 100% de Consiliul Județean Cluj – și-a inaugurat astăzi stația de încărcare a autovehiculelor electrice.
Stația de încărcare a fost amplsată în parcarea Hotelului Univers T din cartierul Gheorgheni, aflat în  vecinătatea Iulius Mall.
Partenerul ,,Univers T” în acest demers este o societate care vinde mașini.

„Iniţiativa de a amplasa o astfel de staţie de încărcare a maşinilor electrice în parcarea proprie a hotelului vine în contextul unei lipse acute pe piaţa clujeană a unor asemenea facilităţi de încărcare a autovehiculelor de tip hibrid sau electric, concomitent cu o creştere a cererilor pentru folosirea acestui gen de dispozitive”, a transmis directorul UNivers T, Valentin Lungu.

Prin implementarea acestui proiect, Univers T şi-a propus să vină, în principal, în sprijinul clienţilor proprii, atât a celor care se vor caza în hotel cât şi a celor care vor vizita restaurantul sau terasa acestuia, oferindu-le oportunitatea de a beneficia, în mod gratuit, de avantajele acestui serviciu modern.  ,,Felicit echipa managerială a hotelului pentru acest proiect prin intermediul căruia a reuşit nu doar să răspundă, ci chiar să anticipeze trendul pieţei de profil şi cerinţele clienţilor. Este o iniţiativă mai mult decât lăudabilă pe care ne-am dori-o a fi preluată de cât mai multe alte entităţi publice sau private. Chiar dacă acest tip de autoturisme sunt încă relativ costisitoare, e evident că aceasta este tehnologia viitorului, una nepoluantă, pe care ne-o dorim şi pentru Cluj”, a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Vákár István.

În prezent, complexul hotelier Univers „T” dispune de o parcare proprie cu o capacitate de aproximativ 80 de locuri, accesibilă atât autoturismelor cât şi autocarelor cu turişti. Alături de turiştii cazaţi în hotel care vor putea să îşi încarce autoturismele pe parcursul întregii nopţi, de încărcarea gratuită vor putea beneficia şi cei care vor decide să mănânce în restaurantul hotelului sau cei care se vor destinde pe terasa hotelului.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu