Închide

O localitate din Cluj cu cel puțin 5 cazuri de coronavirus, în sat au fost trimiși polițiști și militari ca oamenii să stea în case

Sănătate by Actual de Cluj - mart. 31, 2020 0 387

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean s-a deplasat astăzi în localitatea Cetan din comuna Vad, acolo unde mai multe persoane au fost infectate cu Covid-19.

Dej24.ro a anunțat ieri că între cinci și șapte persoane din localitatea Cetan au fost infectate cu coronavirus, iar altele așteaptă, cu emoții, rezultatele testelor. În sat au fost trimise mai multe echipaje de Poliție, împreună cu militari, care se asigură că oamenii stau în case. vând în vedere situația mai specială puțin și numărul de pozitivi identificați aici, am alocat dispozitiv suplimentar pentru ca oamenii să rămână în case, să nu circule tocmai pentru a împiedica răspândirea Covid-19 în această localitate. O să mergem la Primărie să vedem măsurile care se mai iau, după care – în funcție de evoluția situației – vedem dacă trebuie să luăm alte măsuri, de închidere sau nu a localității. În acest moment nu se pune problema aceasta”, a declarat pentru Dej24.ro prefectul Clujului, Mircea Abrudean.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu