Închide

O grupare de trafic de droguri care opera la Cluj a fost destructurată, 27 de percheziții în Cluj și Bistrița azi

Actualitate by Actual de Cluj - iul. 02, 2021 0 318

O grupare de trafic de droguri care opera la Cluj a fost destructurată de procurorii de la Direcția de Investigare a Criminalității Organizate și Terorism.

Azi procurorii au efectuat nu mai puțin de 27 de percheziții în Bistrița-Năsăud și Cluj, într-un dosar ce vizează destructurarea a două grupuri infracționale organizate de trafic de droguri sau, așa cum arată anchetatorii, ”specializate în săvârșirea infracțiunii de efectuare, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive”. ”În cauză s-a reținut faptul că, în cursul lunii februarie 2021, s-au constituit două grupuri infracționale organizate ce au desfășurat activități de comercializare de substanțe psihoactive, către consumatori de pe raza județelor Bistrița-Năsăud și Cluj”, arată aceștia.

La percheziții procurorii au găsit aproape o jumătate de kilogram de substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv, 26 de grame de canabis, 16 pastile cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, dispozitive de mărunțit, cântare de înaltă precizie, precum și sumele de 23.000 de euro și 8.000 de lei. 18 persoane au fost duse la audieri, la DIICOT Bistrița-Năsăud.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu