Închide

O firmă din Cluj a câștigat contractul pentru studiul de fezabilitate al drumului de mare viteză București-Alexandria, contract de milioane de euro

ActualitateTop News by Actual de Cluj - ian. 07, 2022 0 3371

O firmă din Cluj a câștigat contractul pentru studiul de fezabilitate al drumului de mare viteză București-Alexandria, contract de milioane de euro.

Compania Națională de Autostrăzi a anunțat azi că după evaluare a a declarat câstigătorul contractului având ca obiect elaborarea Studiului de Fezabilitate pentru Drumul de Mare Viteză București – Alexandria. Câștigătorul licitației este asocierea condusă de DP Consult SA ca lider, Explan SRL și SCA Teaha &Fuzesi. Contractul are o valoare de peste 16 milioane de lei fără TVA, adică aproape patru milioane de euro. Durata contractului este de 17 luni de la data de începere a contractului.

Contarctul prevede elaborarea studiului de fezabilitate, asistență tehnică acordată CNADNR pentru susținerea aplicației de finanțare și asistență tehnică pentru procedura de atribuire a contractelor de proiectare și execuție a lucrărilor. Contractul va fi semnat după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații, și respectiv soluționarea acestora dacă va fi cazul.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare