Închide

O firmă de IT din Cluj cumpără mai multe companii, are buget de achiziții de zece milioane de euro

Economie by Actual de Cluj - mart. 03, 2021 0 507

Firma IT de la Cluj Life is Hard vizează creșterea prin noi achiziții în următorii doi ani, pentru care are un buget de 10 milioane de euro, sumă finanțată prin mecanisme specifice bursei, anunță startupcafe.ro.

Dezvoltator clujean de software listat la Bursa de Valori București, a atras anul trecut interesul a peste 500 de investitori, dublându-și, în anul pandemiei, numărul de acționari, în timp ce rezultatele financiare înregistrate anul trecut au depășit, în condiii de telemuncă, estimările ajustate, situând compania într-un bun echilibru financiar. ”2020 a marcat primii 5 ani de prezență pe bursă, timp în care cifrele Life is Hard au crescut constant, iar valoarea companiei a ajuns de la 6,3 mil. lei (capitalizarea initială), la 16,9 mil lei în decembrie 2019 (conform Raportului de evaluare realizat de Darian DRS), respectiv peste 48 mil lei în martie 2021. Intenționăm să creștem în continuare fundamentul de dezvoltare al companiei prin noi achiziții de firme, astfel încât să ajungem la o capitalizare bursieră de 100 mil. lei in 2022”, menționează Erik Barna, fondatorul companiei pentru sursa citată.

Prima țintă a companiei pentru 2021 este parteneriatul cu Innobyte, unul din jucătorii principali din piața de e-commerce din România, prin preluarea a 100% din pachetul de acțiuni al acestei companii.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare