Închide

O femeie de 26 de ani a dispărut din Mănăştur, e căutată de polițişti

Actualitate by Actual de Cluj - apr. 29, 2024 1 1933

Aseară în jurul orei 20, Secția 4 Poliție din Mănăştur a fost sesizată despre faptul că o femeie de 26 de ani,  Elena Tarcea Cioban, în 26 aprilie în jurul orei 18 a plecat de la imobilul din Cluj-Napoca, fără a se cunoaște direcția de deplasare, iar până la ora respectivă nu a mai revenit.

Semnalmentele acesteia: înălțime aproximativă – 1,65 metri, 60 de kilograme, păr blond, lung, prins în coadă, ochi căprui, ten deschis.

La momentul plecării aceasta purta un tricou de culoare gri cu inscripție “Adidasˮ, pantaloni negri cu inscripție “Adidasˮ și pantofi sport de culoare roz.

Aceasta are un tatuaj pe antebrațul mâinii drepte reprezentând doi trandafiri și un tatuaj în zona gâtului, reprezentând o inimioara și numele „Emanuel”.

„Persoanele care pot furniza orice informaţii despre aceasta sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112”, transmite Poliția.

 

Un comentariu

  1. Mai documentati-va inainte de a scrie postari alarmiste cu tanara care a disparut! Ea cu asta se ocupa pana la 26 de ani. Cu plecatu si venitul. A, si inca un amanunt, a facut 3 copii intre plecari si veniri. Data viitoare nu va mai alarmati si cheltui eforturi.

Scrie un comentariu