Închide

O femeie a încercat să dea mită la Aeroportul din Cluj, dar a fost denunțată, iar acum e sub control judiciar

Actualitate by Catalin Suciu - mart. 29, 2018 0 488

Un polițist de frontieră din cadrul Aeroportului Internațional Cluj a denunțat o pasageră care a încercat să-i dea mită pentru a trece cu vederea faptul că nu are actele necesare pentru a părăsi țara cu doi minori care o însoțeau.

„Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciului Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Cluj şi Centrul Operaţional 3 Cluj-Napoca, sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au pus în mişcare acţiunea penală faţă de inculpata cetăţeanul român, R.F., în vârstă de 31 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită către un poliţist de frontieră din cadrul SPF Aeroport Internaţional Cluj – Napoca. În fapt, R.F. i-a oferit ofiţerului 50 de euro pentru a nu întocmi actele de constatare privind tentativa de a trece fraudulos frontiera de stat a unui minor prin substituire de persoane şi de a-i permite să-şi continue deplasarea către Dublin (Irlanda) împreună cu cei doi copii minori ce o însoţeau. Faţă de inculpată a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile”, se precizează într-un cominicat de presă.

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu