Închide

O echipă de studenți din Cluj câștigă etapa regională pentru Europa de Est a unei competiții de prestigiu

Educaţie by Actual de Cluj - apr. 05, 2021 0 155

O echipă de studenți din Cluj câștigă etapa regională pentru Europa de Est a unei competiții prestigioase: e prima echipă de studenți a unei universități din România care reușește această performanță.

E vorba de o echipă de studenți de la universitatea ”Babeș-Bolyai”, care a câștigat etapa regională pentru Europa de Est a prestigioasei competiții internaționale Chartered Financial Analyst (CFA) Institute Research Challenge. E o echipă formată din studenți de la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA – foto) din cadrul UBB. Universitatea clujeană arată că echipa din Cluj  a surclasat echipe de la universități internaționale de prestigiu, precum Lomonosov Moscow State University, Charles University in Prague, University of National and World Economy in Sofia, Corvinus University Budapest, University of Economics in Bratislava ori Westminster International University in Tashkent.

UBB a intrat astfel între cele 45 de universități care au rămas în competiție din cele peste 1.100 înscrise în concurs.
CFA Institute Research Challenge este o competiție la care participă cele mai prestigioase școli de business internaționale. Finala e programată în 22 aprilie.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare