Închide

O convenție a iubitorilor de benzi desenate ce ar fi trebuit să aibă loc în Cluj-Napoca în acest an, pusă sub semnul întrebării de coronavirus

Actualitate by Actual de Cluj - apr. 03, 2020 0 82

Un ”comic con”, o convenție a iubitorilor de benzi desenate ce ar fi trebuit să aibă loc în Cluj-Napoca în acest an, e pus sub semnul întrebării de epidemia de coronavirus; ediția de la București a fost deja amânată.

East European Comic Con, ce are loc în București, se reprogramează pentru luna decembrie. ”Încă din luna februarie am urmărit cu foarte mult interes şi preocupare situaţia internaţională a răspândirii noului Coronavirus. Pe tot parcursul acesteia am fost optimişti şi am luat în calcul orice scenariu pentru a fi pregătiţi. Nu ne-am dorit să ajungem la o reprogramare a evenimentului, însă, în acelaşi timp, nu ne dorim să îi diminuăm calitatea şi conţinutul cu care am obişnuit publicul în cele 7 ediţii de până acum”, arată organizatorii. ”Din luna decembrie 2019 a început lucrul şi la o ediţie de toamnă care să aibă loc la Cluj-Napoca, însă decizia de a-l organiza nu este încă finală, urmând să fie făcută publică până la finalul lunii aprilie. În eventualitatea în care evenimentul de la Cluj-Napoca va avea loc, va fi cu cel puţin 30 de zile înainte de ediţia din Bucureşti”.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Tags

    Articole similare