Închide

O companie de investiții din Cluj împrumută un startup de jocuri pe mobil

Economie by Actual de Cluj - feb. 04, 2019 0 229

O companie de investiții din Cluj împrumută un startup de jocuri pe mobil și un producător de taximetre, cu peste un milion de lei.

E vorba de BRK Financial Group SA, singura companie de investiții care e listată la Bursa de Valori București, care anunță că a încheiat un contract de împrumut cu Firebyte Games SA, societate la care deține participații, în sumă de 100.000 de lei. Contractul de împrumut a fost semnat în 2 noiembrie și are o dobândă de 7% plus media ROBOR la trei luni. Împrumutul ar urma să fie rambursat în 30 aprilie, prin virament bancar.

BRK are o capitalizare de 24,6 milioane de lei și tranzacționează pe piața de capital 337,75 milioane de titluri, la o valoare nominală de 16 bani – în acestă dimineață acestea se tranzacționau cu 7 bani pe titlu.

Să mai spunem că firma a mai încheiat un astfel de împrumut în 16 ianuarie, cu Romlogic Technology SA, la care de asemenea deține participații, pentru suma de 1,17 milioane de lei, cu o dobândă de 5% plus ROBOR la trei luni, ce ar urma să fie rambursat în 16 aprilie. Romlogic Technology SA produce între altele un taximetru inteligent care funcționează cu sistemul de operare Android.

Mai precizăm că la ședința de joia trecută de la BRK Financial Group președintele Consiliului de Administrație Darie Moldovan a renunțat la funcție iar în locul său a fost ales Nicolae Gherguș; vicepreședinte a fost aleasă Monica Ivan.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu