Închide

O companie clujeană de construcții anunță că investește peste 10 milioane euro în producția de energie verde, în următorii cinci ani

Economie by Actual de Cluj - iun. 01, 2023 0 240

Compania clujeană de construcții Transilvania Construcții are în plan investiții de peste 10 milioane euro în generarea de energie verde în toate proiectele din portofoliul său, în următorii cinci ani, potrivit unui comunicat de presă.

Primul proiect care va produce energie verde este TRC Park Cluj, unde investiția estimată se ridică la aproape zece milioane de euro. Compania transmite că lucrările de implementare a panourilor fotovoltaice din cadrul TRC Park Cluj au început deja și au ca termen de finalizare sfârșitul lunii iulie din acest an și presupune instalarea unei centrale fotovoltaice de 1000 kWp, care va produce anual 1156 MWh de energie verde. Acest proiect înseamnă 347.4 t CO2 de emisii salvate, adică echivalentul a aproape 16.000 de copaci plantați. Acesta este primul proiect în care Transilvania Construcții va implementa infrastructură pentru producția de energie verde, conform economedia.ro.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu