Închide

O casă a luat foc lângă Dej din cauza jarului căzut lângă sobă

Actualitate by Actual de Cluj - nov. 08, 2021 0 60

Trei autospeciale pentru stins incendii și un echipaj SMURD au intervenit în cursul nopții trecute pentru a limita și lichida focul care au cuprins o casă de locuit din localitatea Șomcutu Mic, lângă Dej.
Pompierii au fost alertați în jurul orei 02.10, iar în momentul sosirii la locul incendiului au găsit casa cuprinsă în totalitate de flăcări, iar ocupanții erau ieșiți în afara acesteia.
A fost distrus în totalitate acoperișul casei, cu o suprafață de aproximativ 140 de metri pătrați, dar și mobilierul și bunurile din încăperile acesteia.

O femeie în vârstă de aproximativ 80 de ani a fost consultată echipajul SMURD fără a fi transportată la spital. ”Operațiunile de intervenție au luat mai bine de trei ore și s-a evitat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite”, a spus purtătorul de cuvânt al pompierilor, Andrei Biriș. Acesta a adăugat că cercetările preliminare au dus la concluzia că, cel mai probabil, focul a pornit de la jarul căzut din soba de teracotă folosită pentru încălzirea casei.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu