Închide

O angajată a Poliției Locale Turda a murit infectată cu Covid-19, după ce s-a prezentat la spital în stare gravă. Situația ei nu ar fi fost anunțată la Direcția de Sănătate Publică

ActualitateSănătate by Actual de Cluj - apr. 03, 2021 0 453

Angajată la Poliția Locală Turda, femeia s-a prezentat în stare severă la spital, fiind diagnosticată cu Covid-19. La scurt timp aceasta a decedat, informează stiridecluj.ro.

Conducerea Poliției Locale și Primăria Turda nu ar fi semnalat la Direcția de Sănătate Publică situația femeii, spun sursele publicației. Prefectul de Cluj, Tasnádi Szilárd, a informat că în acest moment, Direcția de Sănătate Publică desfășoară o anchetă pentru a se verifica dacă femeia a beneficiat de vaccinul anti-covid, sau dacă l-a refuzat.  Ca angajată a Poliției Locale, aceasta se încadra la categoria de risc, fiind inclusă în prima etapă a campaniei de vaccinare.

„(…) Am luat legătura cu conducerea DSP, aflând faptul că, numita V. I. – polițist local la Turda, s-a prezentat în data de 26.03 la Spitalul din Turda în stare severă. I s-a făcut un test rapid, fiind confirmată cu Covid, ulterior decedând. În acest moment există o anchetă la nivelul DSP, după finalizarea acesteia voi putea să vă ofer mai multe detalii. Pacienta la momentul confirmării cu Covid a fost introdusă în platforma Corona Forms, sub acest aspect nefiind niciun dubiu de eroare sau altă ilegalitate. Se verifică dacă doamnei i s-a administrat vreo doză de vaccin sau nu, însă este cert faptul că doamna se încadra la categoria de risc, putând fi programată la vaccin, de către angajator sau personal”, a precizat prefectul  Tasnádi Szilárd.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare