Închide

Numărul infecțiilor cu coronavirus depistate în Cluj se apropie de 70.000

SănătateTop News by Actual de Cluj - oct. 11, 2021 0 536

Numărul infecțiilor cu coronavirus depistate în Cluj se apropie de 70.000 de la debutul pandemiei până în prezent, Clujul e județul din țară cu cele mai multe infecții depistate, doar de ieri până azi numărul se apropie de trei sute, un număr mic pentru ultima perioadă dar aceasta deoarece ieri a fost duminică.
Doar de ieri până azi numărul de infecții depistate în Cluj ajunge la 274, printre cele mai multe din țară, iar numărul total al infecțiilor depistate din primăvara anului trecut și până în prezent ajunge azi în Cluj la aproape 69.600. E cel mai mare număr de infecții depistate într-un județ din țară, depășit doar azi de Timiș, la mică distanță, cu aproape 60.700, după ce aici în ultimele 24 de ore au fost depistate aproape cinci sute de cazuri noi de infecție.

E de așteptat ca mâine să fie depășit pragul de 70.000 de infecții depistate în județ. Numărul mic de infecții depistate în ultimele 24 de ore în Cluj – mic comparabil cu media ultimelor săptămâni – e determinat de faptul că în acest interval în Cluj au fost procesate doar 1.300 de teste de depistare a infecției, mai puțin de jumătate din numărul obișnuit.

Incidența infecției în fiecare județ din țară, azi:

Nici un comentariu

Scrie un comentariu