Închide

Numărul autorizațiilor de construcție în Cluj crește cu zecile de la lună la lună, în aprilie crește cu 60% față de aprilie 2020

Economie by Actual de Cluj - iun. 15, 2021 0 87

Numărul autorizațiilor de construcție eliberate în Cluj crește cu zecile de la o lună la alta, arată datele Direcției Județene de Statistică.
Mai exact în luna aprilie, pentru care datele au fost publicate în urmă cu puține momente, în Cluj au fost eliberate un număr de 218 de autorizații de construcție – cu 30 mai multe față de luna anterioară, martie, și în creștere cu 60% față de luna aprilie a anului trecut.

În total în primele patru luni din an numărul autorizațiilor de construcție emise în județ a ajuns la 655, în creștere cu 72 față de perioada similară a anului trecut. Datele DJS arată că numărul autorizațiilor de construcție emise în mediul rural e considerabil mai mare decât cel emis în mediul urban. Mai exact pentru fiecare autorizație emisă într-un oraș au fost emise alte aproape șase în mediul rural, față de anul trecut când ponderea era de aproape 1 la 2.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu