Închide

Noul jucător al „U” Cluj, Roberto Romeo: Am venit aici să dau tot ce am mai bun pentru club, pentru suporteri

ActualitateSport by Actual de Cluj - ian. 10, 2022 0 693

Noul jucător contractat de „U”, italianul Roberto Romeo, spune că a vent la clubul clujean din dorința de a face o schimbare dar și de a se dedica complet fotbalului, clubulu și suporterilor.

Robero Romeo a jucat ultimii 8 ani la Gaz Metan Mediaș, fiind căsătorit cu o româncă.

FC Universitatea Cluj a perfectat recent transferul fundașului dreapta italian Roberto Romeo.

Într-un interviu pentru fcucluj.ro, Roberto a vorbit despre transferul la ”U”, ce înseamnă România pentru el, dar și despre lupta pentru primele locuri ce se va da în a doua parte a sezonului.

„Am decis alături de familia mea să fac o schimbare și să vin aici, la ”U”. Mutarea la „U” Cluj înseamnă mult pentru mine, să vin la o nouă echipă. Recunosc că nu a fost ușor să plec de acolo, unde am stat opt ani de zile, dar am venit aici să mă bat la promovare, alături de un club cu ambiție și cu tradiție. Vreau să joc, să îmi arăt valoarea și să punem cu toții umărul la promovare”, a declarat noua achiziţie de la Universitatea Cluj.

Mesajul lui Romeo pentru suporterii Universității:

„Am venit aici să promovez, să dau tot ce am mai bun pentru club, pentru suporteri”. Acesta recunoaşte că suntt multe echipe care vor să tragă la promovare şi că nu va fi ușor, pentru că fotbalul din Liga a II-a e destul de tare, însă bătălia se va da până la ultima etapă, relatează zcj.ro

Sursa foto: captura video

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare